Υλικά
- 100γρ καρότο καθαρισμένο
- 30γρ καρύδα
- 20γρ καρύδια
- 50γρ χουρμάδες απύρηνους
- 35γρ φυστικοβούτυρο
- 75γρ βρώμη
- 2 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ κανέλα
- 1/2 κ.γ μοσχοκάρυδο
- 1 πρέζα αλάτι
- Καρύδα (για την επικάλυψη)
Εκτέλεση
- Βάζουμε στο μπλέντερ την καρύδα, τα καρύδια τα κόβουμε και μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Κόβουμε επίσης το καρότο στο μπλέντερ και το προσθέτουμε και αυτό στο μπολ.
- Τέλος πολτοποιούμε στο μπλέντερ τους χουρμάδες, το φυστικοβούτυρο, τη βρώμη και προσθέτουμε και αυτά στο μπολ.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ομοιογενής και ομοιόμορφη ζύμη.
- Απλώνουμε καρύδα σε ένα πιάτο, πλάθουμε μπαλάκια και τα ρολάρουμε σε αυτή.
Αφήστε ένα σχόλιο