search

Ωμοφαγικό σοκολατένιο brownie

4

10′

0′

Υλικά

Για το brownie:

  • 200γρ χουρμάδες απύρηνοι
  • 25γρ κακάο
  • 50γρ ταχίνι ολικής άλεσης
  • 40γρ καρύδια
  • 1/2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
  • Γάλα αμυγδάλου (περίπου 30γρ χρησιμοποίησα, αλλά εξαρτάται από το πόσο ξηροί είναι οι χουρμάδες)

Για την επικάλυψη:

  • 25γρ κουβερτούρα λιωμένη με 1/2 κ.γ λάδι καρύδας
  • 15γρ καρύδια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά για το brownie και χτυπάμε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. (Αν δεν πάρει μορφή πάστας, προσθέτουμε λίγο γάλα αμυγδάλου ακόμα).
  2. Σε ένα μικρό ταψάκι στρώνουμε μια μεμβράνη ή λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε τα καρύδια από πάνω και περιχύνουμε με τη λιωμένη σοκολάτα.
  4. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα να παγώσει. Αφαιρούμε και κόβουμε σε κομμάτια.
Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας HEALTHY TASTELAND. Συνεπώς, απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρίας. Εάν ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενο του blog, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *