Μια πολύχρωμη, λαχταριστή και πεντανόστιμη ιδέα για τορτίγια. Μπορείς να βάλεις ότι λαχανικά σου αρέσουν ή έχεις στο ψυγείο σου, ο συνδυασμός τους με τη φέτα τα απογειώνει.
Υλικά
Για την τορτίγια:
- 1 τορτίγια
- ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες
- ½ κρεμμύδι ξερό, κομμένο
- 1 μικρό καρότο σε λωρίδες
- 3-4 κ.σ λάχανο κομμένο
- ½ κ.σ ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Κάρυ
- Αλάτι
Για τη σως φέτας:
- 40γρ φέτα θρυμματισμένη
- 1 κ.σ γάλα
- Ρίγανη
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπρίκι προσθέτουμε τη φέτα, το γάλα, τη ρίγανη και βράζουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η φέτα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Όσο κρυώνει τόσο περισσότερο πήζει. (Αν θέλουμε πιο λεία υφή, χτυπάμε τη σως στο μούλτι)
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα λαχανικά, ρίγανη, κάρυ, αλάτι και σοτάρουμε για 5-10’ λεπτά (ανάλογα με το πόσο τραγανά θέλουμε τα λαχανικά μας)
- Απλώνουμε τη σως στην τορτίγια, προσθέτουμε τα λαχανικά, τυλίγουμε και καλή απόλαυση!
Αφήστε ένα σχόλιο