Ρολάκια μηλόπιτας
Φανταστικά ρολάκια μηλόπιτας με τορτίγια και αμυγδαλοβούτυρο. Είναι πανεύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα και μπορούμε να τα απολαύσουμε είτε κρύα είτε ζεστά.
1
8′
4-5′
Ίσως η πιο γρήγορη και εύκολη μηλόπιτα που θα χρειαστείς κάτι λιγότερο από 10’ λεπτά για να την ετοιμάσεις. Πεντανόστιμη, αρωματική και χορταστική που μπορείς να την απολαύσεις είτε κρύα είτε ζεστή.
Υλικά
- 1 τορτίγια
- 1 κ.γ αμυγδαλοβούτυρο (ή βούτυρο καρπών της επιλογής μας)
Για τη γέμιση:
- 1 μήλο
- Κανέλα
- Μοσχοκάρυδο
- Ζάχαρη καρύδας ή γλυκαντικό της επιλογής μας (προαιρετικά)
- Καρύδια τριμμένα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το μήλο και το τρίβουμε στον τρίφτη (συνήθως προτιμώ στο χοντρό)
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τριμμένο μήλο, τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της τορτίγιας το αμυγδαλοβούτυρο και στη συνέχεια το μείγμα μήλου.
- Τυλίγουμε την τορτίγια και κόβουμε σε μικρά ρολάκια. (Μπορούμε αν θέλουμε πριν κόψουμε την τορτίγια σε ρολάκια, να την ψήσουμε για λίγο στην τοστιέρα)
Αφήστε ένα σχόλιο