Ρολάκια μηλόπιτας
Φανταστικά ρολάκια μηλόπιτας με τορτίγια και αμυγδαλοβούτυρο. Είναι πανεύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα και μπορούμε να τα απολαύσουμε είτε κρύα είτε ζεστά.
1
8′
4-5′
Ίσως η πιο γρήγορη και εύκολη μηλόπιτα που θα χρειαστείς κάτι λιγότερο από 10’ λεπτά για να την ετοιμάσεις. Πεντανόστιμη, αρωματική και χορταστική που μπορείς να την απολαύσεις είτε κρύα είτε ζεστή.
![mhlopita-tortigia](https://healthytasteland.gr/wp-content/uploads/2020/11/mhlopita-tortigia.jpg)
![mhlopita-tortigia-2](https://healthytasteland.gr/wp-content/uploads/2020/11/mhlopita-tortigia-2.jpg)
Υλικά
- 1 τορτίγια
- 1 κ.γ αμυγδαλοβούτυρο (ή βούτυρο καρπών της επιλογής μας)
Για τη γέμιση:
- 1 μήλο
- Κανέλα
- Μοσχοκάρυδο
- Ζάχαρη καρύδας ή γλυκαντικό της επιλογής μας (προαιρετικά)
- Καρύδια τριμμένα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το μήλο και το τρίβουμε στον τρίφτη (συνήθως προτιμώ στο χοντρό)
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τριμμένο μήλο, τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της τορτίγιας το αμυγδαλοβούτυρο και στη συνέχεια το μείγμα μήλου.
- Τυλίγουμε την τορτίγια και κόβουμε σε μικρά ρολάκια. (Μπορούμε αν θέλουμε πριν κόψουμε την τορτίγια σε ρολάκια, να την ψήσουμε για λίγο στην τοστιέρα)
Αφήστε ένα σχόλιο