search

Open toast με τονοσαλάτα

Ζεστό φρυγανισμένο ψωμί με υπέροχη, πανεύκολη και γρήγορη τονοσαλάτα με κρεμμύδι, πιπεριά, καλαμπόκι και άνηθο. Χωρίς μαγιονέζα αλλά με φανταστική αντικατάσταση από στραγγιστό γιαούρτι-λεμόνι-μέλι.

1-2

5′

0′

Σήμερα σας έχω πανεύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη πρόταση για ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Ξέρετε από αυτές των 5’ λεπτών που όλοι αγαπάμε και που είναι ο ορισμός του «δε θέλει κόπο αλλά θέλει τρόπο» για να τρώμε υγιεινά και ταυτόχρονα πεντανόστιμα!


Υλικά

  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • ¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ¼ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 2 κ.σ καλαμπόκι
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 100γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • ½ κ.γ μέλι (προαιρετικά)
  • 1-2 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Μπορούμε να αυξομειώσουμε τα υλικά ανάλογα με τα γούστα μας.
  2. Σερβίρουμε σε φρυγανισμένο ψωμί, σε παξιμάδια, σε τορτίγια, σε σαλάτα ή όπως αλλιώς μας αρέσει.
Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας HEALTHY TASTELAND. Συνεπώς, απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρίας. Εάν ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενο του blog, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *