Υλικά
- 270γρ ταχίνι ολικής άλεσης
- 25γρ κακάο
- 180γρ μέλι
- 120γρ γάλα καρύδας, κονσέρβα
- 1 κ.σ λάδι καρύδας
- 1/2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
- Kαρύδα τριμμένη, ποπ κινόα, φυστίκι Αιγίνης, καρύδι ή ό,τι άλλο μας αρέσει (για την επικάλυψη)
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ (εκτός αυτά της επικάλυψης) και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Σε μια φόρμα ή ένα ταψί στρώνουμε μια μεμβράνη ή λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα.
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες να παγώσει. Αφαιρούμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
- Πασπαλίζουμε με τα υλικά της επικάλυψης που έχουμε επιλέξει.
Αφήστε ένα σχόλιο