Υλικά
- 30γρ κάστανο ρύζι
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- ½ κολοκύθι (110γρ), τριμμένο
- ½ ντομάτα (60γρ), ψιλοκομμένη
- ½ πιπεριά πορτοκαλί, ψιλοκομμένη
- ½ πράσο, ψιλοκομμένο
- 25γρ φέτα
- Φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
- 3 αυγά
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Eτοιμάζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κολοκύθι, τη ντομάτα, την πιπεριά, το πράσο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5’ λεπτά.
- Σε ένα πυρέξ (ή ταψάκι) βάζουμε τα λαχανικά και το ρύζι. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την απλώνουμε στο πυρέξ μαζί με τον βασιλικό.
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι, πιπέρι και τα περιχύνουμε στο πυρέξ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C για περίπου 25’ λεπτά.
Αφήστε ένα σχόλιο