search

Μηλόπιτα open toast

1

8′

10-15′

Υλικά

  • 1 μήλο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • Νερό
  • 1 κ.γ κανέλα Κεϋλάνης
  • Γλυκαντικό (πχ Στέβια, Ζάχαρη καρύδας, όχι μέλι γιατί θα βράσει)
  • 1 κ.γ κορν φλάουρ
  • Ψωμί σίκαλης ολικής άλεσης
  • 1 κ.σ γιαούρτι
  • Καρύδι τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το μήλο, την κανέλα, το γλυκαντικό και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει σχεδόν το μήλο.
  2. Βράζουμε για 10-15’ (ανάλογα με το πόσο τραγανό θέλουμε το μήλο μας). 1-2’ λεπτά πριν αφαιρέσουμε από τη φωτιά διαλύουμε σε ένα ποτηράκι το κορν φλάουρ με 1 κ.σ νερό και προσθέτουμε στο κατσαρολάκι. Βράζουμε για λίγο ακόμα, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει η σάλτσα μας.
  3. Απλώνουμε στο ψωμί το γιαούρτι, προσθέτουμε το καραμελωμένο μήλο και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο καρύδι.
Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας HEALTHY TASTELAND. Συνεπώς, απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρίας. Εάν ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενο του blog, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *