Υλικά
Για το κοτόπουλο:
- 180-200γρ φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- ½ κ.γ κάρυ
- Αλάτι & πιπέρι
- Ρίγανη
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- ½ ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
- ½ σπιτικό κύβο λαχανικών
- Νερό
Για το στήσιμο:
- Τορτίγια
- 1 κ.σ γιαούρτι 2%
- 1 κ.γ μουστάρδα
- Μαρούλι
- Ντοματίνια
Εκτέλεση
- Κόβουμε το φιλέτο σε μικρές λεπτές λωρίδες, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κάρυ, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Το αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο ιδανικά για ένα βράδυ (ή για τουλάχιστον 1-2 ώρες).
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κοτόπουλο για 3-4’ λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.
- Προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το κοτόπουλο, τον μισό κύβο και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15’ λεπτά.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
- Ζεσταίνουμε την τορτίγια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια απλώνουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το κρέας, μαρούλι, ντοματίνια, τυλίγουμε και κόβουμε στη μέση.
Αφήστε ένα σχόλιο