Open toast με κρέμα αβοκάντο
Η κρέμα αβοκάντο με γιαούρτι, βασιλικό, λεμόνι και σκόρδο είναι κατηγορία: του ονείρου! Βελούδινη, απαλή, δροσερή και πλούσια σε γεύση και άρωμα. Φανταστικός ο συνδυασμός της με φρυγανισμένο ψωμί, αυγό και ντοματίνια.
2-3
5′
0′
Τι να πρωτοπούμε για το αβοκάντο; Υγιεινό, υπερθρεπτικό με υψηλή διατροφική αξία. Η γεύση του είναι σχετικά ουδέτερη και μπορούμε πολύ εύκολα να το μετατρέψουμε σε κάτι πεντανόστιμο. Ο συνδυασμός λοιπόν λεμόνι-βασιλικός-σκόρδο είναι ο αγαπημένος μου και με μια λέξη υπερθεϊκός. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως και να μην αρέσει σε κάποιον το αβοκάντο έτσι θα το λατρέψει.
Η κρέμα αβοκάντο είναι κατηγορία: ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ! Βελούδινη, απαλή, δροσερή και πλούσια σε γεύση και άρωμα. Εκτός από open toast, ταιριάζει εκπληκτικά σε μακαρόνια αλλά και σε σαλάτες. Εσείς αλήθεια πως θα επιλέγατε να τη δοκιμάσετε; Σε open toast, σε μακαρόνια ή σε σαλάτα;
Υλικά
- 150γρ σάρκα από ώριμο αβοκάντο
- 70γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 3-4 κ.γ χυμό λεμόνι (ή όσο μας αρέσει)
- ¼ κ.γ σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Προσθέτουμε στο μούλτι όλα τα υλικά.
- Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη και λεία κρέμα.
- Σερβίρουμε σε φρυγανισμένο ψωμί με αυγό και ντοματίνια.
Αφήστε ένα σχόλιο